- hirdetés -

Hortobágyi Zoltán maradt a Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesülete elnöke, és gyarapodott a taglétszám.

Mintegy 100 fő jelenlétével tartotta meg a Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesülete február 11-én a 2011. évet értékelő és egyben tisztújító taggyűlését a Gyopár Klub Hotelban.

Az egyesület elnöke, Hortobágyi Zoltán nyugalmazott határőr alezredes kiemelte, hogy egy nehéz, de mégis nagyszerű évet zártak, mely során célkitűzéseiket zömében sikerült megvalósítani. Az egyesület egységesebbé vált, tovább folytatódott a határőr hagyományok ápolása és sikerült a rendezvények színvonalát is javítani. Mindezeket alátámasztja az a tény is, hogy február 1-jével újabb 14 fővel gyarapodott az egyesület létszáma. Az évértékelő taggyűlésen részt vett Hudák Pál rendőr ezredes a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatója, a Humán Szolgálat vezető helyettese, Szabó Gáborné rendőr alezredes, valamint több társ nyugdíjas egyesület elnöke is.

Hudák ezredes hozzászólásában kiemelte a sikeres és hatékony együttműködést, ami a Határőr Nyugdíjas Egyesület és a megyei rendőr-főkapitányság között már hosszabb ideje működik.

Valamennyi hozzászóló megerősítette a beszámolóban foglaltakat. A taggyűlés egyhangúlag elfogadta a szakmai, pénzügyi és a bizottsági beszámolókat, valamint a 2012. évi munkatervet és költségvetési tervet. Mivel a vezetőség mandátuma lejárt, tisztújításra is sor került. A jelölő bizottság előterjesztése nyomán a taggyűlés egyhangúlag választotta meg az új (régi) vezetőséget. Hortobágyi Zoltán ny. hőr. alezredes lett az egyesület elnöke a következő 4 évre, aki záró beszédében a vezetőség nevében fő célkitűzésként jelölte meg az idei évre az együvé tartozás erősítését, a rendezvények színvonalának szinten tartását, továbbá a sikeresebb pályázati munkával az egyesület anyagi helyzetének javítását – tudtuk meg az egyesülettől.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.