- hirdetés -

Február 1-jén villanyfényes mérkőzésen csapatunk számára nem csak a – 10 C, hanem a makóiak sokmozgásos játéka is gondot okozott.

Makó FC – Orosháza FC 4 – 0 ( 2 – 0 )

Makó, műfüves pálya. Vezette: Orosz és Csamangó

Orosháza: Molnár ( Bordás, 46.p. ) – Szűcs D., Milenkovic, Szabó N., Lupsa (Szabó A. )- Petneházi, Juhász N. ( Bozsóki, 46.p.), Kerepeczki ( Tóth D. 46.p.), Ács L. ( Varga R. 46.p.) – Végh, Randelovic

Megbízott edző: Futaki Krisztián

Major László edző munkahelyi elfoglaltsága miatt nem tarthatott a csapattal, a játékosok közül Futaki és Szabó T. sérülés miatt nem léphetett pályára.

A 13. percben Magyar labdáját Tóth I. vágta 13 méterről a jobbfelső sarokba, 1-0. A 35. percben Schreiber lekészített labdáját Bubori passzolta 14 méterről a hálóba, 2-0. A 48. percben Schreiber 15 méterről lőtte ki a bal alsó sarkot, 3-0. A 82. percben Kazi futotta le védőjét és rúgta a labdát a hosszú sarokba, 4-0.

Csapatunk ma ötlettelenül játszott és fáradt csapat benyomását keltette. Javításra február 4-én, a Bcs. Jamina vendégeként lesz lehetőség. A mérkőzés – amennyiben az időjárás engedi – a Kórház utcai műfüves pályán lesz 9 órai kezdettel.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.