- hirdetés -

Jól teljesítettek az orosházi birkózók a serdülő csapatbajnokságon, szoros meccseket vívtak, a második helyet szerezték meg.

Kaposváron rendezték meg a hétvégén a Serdülő Szabadfogású Birkózó Csapatbajnokságot, melyre 15 klub adta le a nevezését. A csapatokat négy csoportba sorsolták. A tavalyi első négy helyezetett (Dorog, Orosháza, Csepel, CSABI) kiemelték, a mieink a „B” csoportba kerültek az Abony, az Érd és a Tatabánya csapatával. Az orosháziak magabiztosan robogtak át ellenfeleiken, a csoporteredmények:

Abony – Orosháza 14 – 25
Tatabánya – Érd 17 – 23
Abony – Tatabánya 18 – 21
Orosháza – Érd 23 – 16
Abony – Érd 13 – 28
Orosháza – Tatabánya 31 – 8.

A csoport végeredmény:
I. Orosháza 6 pont
II. Érd 4 pont
III. Tatabánya 2 pont
IV. Abony 0 pont.

Szoros meccsek a négy között

A legjobb négy közé egyforma erősségű csapatok kerültek – tudtuk meg az orosházi klubtól. Szoros eredmények és körbeverések alakultak ki a párharcok során. Az első meccsünket a házigazda Kaposvárral vívtuk, sikeresen, majd az ESMTK csapatával is jól birkóztunk. A döntő mérkőzésen a Csepel ellen szoros vereséget szenvedtünk. A körbeverések miatt azonos pontszámmal végeztünk a Csepellel, de ilyenkor az egymás közötti eredmény számít, így a második helyre szorultunk.

Eredmények:
Kaposvár – Orosháza 12 – 29
Csepel – ESMTK 17 – 22
Kaposvár – Csepel 19 – 21
Orosháza – ESMTK 22 – 18
Kaposvár- ESMTK 23 – 16
Orosháza – Csepel 16 – 24.

Végeredmény:
I. Csepel 4 pont
II. Orosháza 4 pont
III. Kaposvár 2 pont
IV. ESMTK 2 pont.

Az orosházi csapat tagjai: Varju Benjámin, Balogh Zoltán, Villim István, Ladjánszki Ádám, Rácz György, Hódi Kevin, Szél Balázs, Hie Dániel, Bánfi Richárd. Felkészítő edzők: Hangya János, Ifj. Jeszenszky László.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.