- hirdetés -

Egy kérdés, egy helyes válasz és egy Facebook like. Na meg egy kis szerencse is kell ahhoz, hogy megnyerd a 10 ezer forint értékű finomságokat.

Az OrosCafé.hu és a Merian Foods Kft közös játéksorozatot indít. Terveink szerint minden hónapban egyszer felteszünk egy kérdést az orosházi baromfifeldolgozó céghez kapcsolódóan és ha teljesíted a feltételeket, na meg persze helyesen válaszolsz, részt veszel a sorsoláson.

A nyeremény pedig nem más, mint a Merian Foods Kft által összeállított, válogatott ORSI finomságokat tartalmazó élelmiszer csomag, amely nem kevesebb, mint 10 ezer forint értékű. Ezt a csomagot egy szerencsés nyerheti meg, sorsolni január 22-én fogunk.

A játékon nyerhető ORSI termékek (illusztráció)

A játék a Facebookon fut. Ha játszani és nyerni szeretnél, akkor klikkelj ide. A játék megkezdése előtt rá kell nyomnod a Tetszik gombra, hogy csatlakozz a cég Virsli oldalához, a többit már látni fogod és máris kezdheted a játékot – a Facebookon.

A nyereményjátékon azok vesznek részt, akik csatlakoznak a Facebookon a Virsli oldalhoz és helyesen válaszolnak a játékoldalon feltett kérdésre.

Tehát like-ra és játékra fel!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.