- hirdetés -

Pénteken pótszilveszter lesz Dj Juniorral, szombaton pedig egy nagyon csajos buli jön. Ez lesz a Lucifer hétvégi programja.

Pénteken a Lucifer pótszilveszteri bulijának sztárvendége az egyik legaktívabb hazai lemezlovas, DJ Junior lesz, az est házigazdája pedig a klub állandó pénteki rezidense, DJ Kohary.

Az országos klubturné kihagyhatatlan elemei a Disco*s Hit és a Ministry of Sound című műsorban pörgetett kedvencek, de időről időre felcsendülnek a VIVA Club Chart dance, valamint DJ Junior saját slágerei is. Ez utóbbiak közé tartozik Wolf Kati, Kökény Attila és Kállay-Saunders András számainak legsikeresebb, saját szerzeményű remixei is. A lemezlovas repertoárjában számolatlan mennyiségben találhatunk jobbnál jobb saját készítésű bootlegeket és mashupokat, ennek köszönhetően pedig hamisítatlan DJ Junioros estére számíthat minden bulizni vágyó. Junior rajongói most is egy 3CD lejátszós szettet hallhatnak majd a Disco*s Hit Dj-től, ráadásul ajándék mix CD-kkel is összefuthat bárki az éjszaka folyamán. Egyéb italok mellett ezen a bulin akcióban lesz a legújabb Bacardi íz, az OakHeart is.

klikk és mész a Lucifer oldalára

Szombaton Orosháza és környékének legcsajosabb bulijába Dj Dandee vár mindenkit, különösen a hölgyeket, ugyanis számukra a belépés egész éjjel ingyenes lesz. A Ladies Night buliban az elmúlt hónapok legtáncolhatóbb muzsikái kerülnek elő, hajnalban pedig a legfrissebb modern elektronikus tánczenék lesznek terítéken.

Pénteki Facebook esemény ide kattintva

Szombatra itt jelentkezhetsz be a Facebookon

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.