- hirdetés -

Bál, kiállítás, gyertyagyújtás, koncert, Mikulásfutás, Fagy a banya.

Iskolában:

Sámli-bál. A Táncsics Mihály Közoktatási Intézmény és Tehetségközpont Székhelyintézménye december 3-án 19 órától tartja jótékonysági bálját a gimnázium sportcsarnokában. A zenéről a Mixer zenekar gondoskodik.

December 10-én 19 órától Felnőtt Tánciskolások 22. záróbálja lesz a Székács József evangélikus iskola dísztermében.

Óvodában:

Mikulás-napi Ringató. Minden kisgyermekes családot szeretettel várnak Mikulás-napi Ringatóra december 5-én, hétfőn 16.30- tól az Ifjúság utcai óvodában, a foglalkozást Boros Tímea vezeti. A Ringató vendége a Mikulás. A rendezvény támogatója Burka László önkormányzati képviselő.

Petőfi Művelődési Központban:

Jótékonysági Mikulásfutásra várnak mindenkit december 2-án 17 órakor a művelődési központ előtt. Nevezni egy mikuláscsomaggal lehet. Az első száz nevező mikuláspólót kap ajándékba. A mikuláscsomagokat a kórház gyermekosztályán, a Családok Átmeneti Otthonában, a Családsegítő Központban, a Kistérségi Gyermekjóléti Központban és a Csemeteneveldében osztják szét.

Várja a gyerekeket a Mikulás december 3-tól 5-ig 16 órától a Petőfi Művelődési Központ Árpád-kerti bejáratánál.

Adventi gyertyagyújtásra hívnak mindenkit december 4-én 17 órától az Árpád-kertbe. A Vörösmarty Mihály tagintézmény diákjainak műsorát követően dr. Blahó János, a Táncsics tehetségközpont főigazgatója osztja meg ünnepi gondolatait, majd lobbantja lángra a második gyertyát. Az Oros-haza Baráti Kör forró teával és zsíroskenyérrel, a Rotary Club Orosháza tagjai pedig forralt borral várják a térre látogatókat. Információ: www.ohbk.hu. December 11-én 17 órakor az Orosházi Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola ünnepi műsorát követően Kovács Árpád református lelkész gyújtja meg az adventi koszorú harmadik gyertyáját.

December 5-én és 6-án 10 és 14 órától a Fagy a banya… mesejátékot láthatják a Liszt Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és a Petőfi Művelődési Központ Piruett csoportja előadásában a Petőfi Művelődési Központban. Erről bővebben itt olvashatsz. További információ: 68/411-048, szervezes@pmk.oroshaza.hu.

December 9-én 17 órától nyílik Földesi Dávid tanuló különleges technikával készített képeinek kiállítása a a művelődési központ előcsarnokában. Megtekinthető: december 23-ig.

„Legyen úgy, mint régen volt” Folkográfia és barátai koncert lesz december 10-én, 18 órától a Petőfi Művelődési Központban.

Városi Képtárban:

Városi Képtárban Csete Ildikó textiltervező, iparművész Nyelvemlékek című kiállítása december 14-ig tekinthető meg. Csete György Templomai és templombelsői (fotók) kiállítása december 14-ig tekinthető meg. Bővebb információ: 68/472-350.

Városházi Galériában:

Január 12-ig Bartók Anikó pedagógus kiállítása látható. Bővebb információ: a 68/472-350.

Máltai Játszótéren:

A máltai játszótéren anyukáknak ingyenes torna lesz hetente két alkalommal, hétfőn és csütörtökön 16:30-tól 17:30-ig. Érdeklődni : 06/30 931-8690, franko.attila@maltai.hu.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.