- hirdetés -

Ha igen, ugorj be egy királyi kényeztetésre a Masszíroz-Lak masszázs stúdióba a Kossuth utcán. Az élmény és a felfrissülés garantált.

Kevés mozgás, stresszes életmód, állandó rohanás, rossz testtartás – sokan küzdenek ezekkel a gondokkal és persze a következményekkel: a hát-, derék-, ízületi fájdalmakkal és a pszichés fáradtsággal.

Az egészséged érdekében

Van azonban egy, Orosházán újdonságnak számító módszer, mellyel javíthatunk az állapotunkon. Nem kell órákat rászánni, elég 15 perc, és különleges fejlesztésű masszázsfotelekben frissülhetünk fel. A masszás az egyik legősibb természetes módszer a betegségek megelőzésére, a gyógyításra. Felfrissülnek az izmok, a bőr és a vérkeringés, és az idegrendszerre is jótékony hatással van. Enyhülnek a stressz hatásai, csökkenthető a fájdalom.

Az új generációs masszázsfotelek, melyeket már Orosházán is kipróbálhatsz, nagymértékben képesek utánozni az emberi kéz mozgásait, így megkapjuk ugyanazokat a jótékony hatásokat, mint a kézi masszázsnál. Kiemelten ajánlják a szakemberek a tartós ülő, álló munkát végzőknek, úgyhogy ha sokat ülsz például a számítógép előtt, mindenképp próbáld ki a masszázsfotelt. Ha stresszesen élsz, és nincs időd regenerálódásra, ugorj be, és adj magadnak 15 percet.

Alkalmanként 900 forint egy masszázs. Ám még kedvezőbb áron tehetsz az egészségedért bérlettel: a 10 kezelésre szolgáló bérlet mindössze 7 ezer 500 forint. (Ugye gondolkodsz már a karácsonyi ajándékokon?)

Kétféle masszázsfotelt próbálhatunk ki a Masszíroz-Lak stúdióban. A gépek a személyes igényekhez illeszthetők: a masszázsgörgők felmérik a test méreteit a masszázs optimalizálása érdekében. Az úgynevezett Kennedy III Masszázsfotel jelenleg a legnagyobb tudású Casada készülék. Megtalálható benne az összes eddig kifejlesztett, leghatásosabb masszázstechnika, kibővülve a Zero Gravity funkcióval, mely a lebegés érzését kelti, és amellyel még kellemesebbé, különlegesebbé tehetjük a kikapcsolódást. Egészségmegőrző, pihentető, relaxáló, frissítő, keringésjavító, ráadásul beépített hátmelegítő funkciója is van.

A masszázsfotelek kellemes és költséghatékony alternatívát nyújtanak, a Kossuth utcai stúdióban bármikor igénybe veheted a szolgáltatást. Egyszerűen csak beleülsz a masszázs fotelbe, és élvezheted a kikapcsolódást, feltöltődést. Próbáld ki.

Masszíroz-Lak masszázs stúdió, Orosháza, Kossuth utca 26. (Pipacs étterem mellett). Bejelentkezés személyesen vagy telefonon a 06-30-339-24-79-es számon.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.