- hirdetés -

Szombat este jubileumot ünnepelt az Orosházi Kyokushin Karate Szabadidő Kör, több százan köszöntötték a város egyik legsikeresebb egyesületét.

Hagyományos évzáró vacsoráját és bálját rendezte meg szombat este az Orosházi Kyokushin Karate Szabadidő Kör Egyesület az Eötvös-csarnokban. A klub 1981-ben alakult, idén ünnepli 30 éves fennállását. A rendezvényen elhangzott, hogy a három évtized alatt több ezren fordultak meg az egyesületnél, mely ma a városi egyik legelismertebb és legsikeresebb klubja.

A szombati évzárón mintegy 450-en vettek részt. Ezúttal is ott voltak a karate és az aerobik sportág kiválóságai, vezető szakemberei, valamint a támogatók, akik segítségével versenyről versenyre hozhatják a kiváló eredményeket a sportolók.
A klub célja, hogy egy városi sportbállá nője ki magát a rendezvény. Az idei eseményen nyolc sportág orosházi képviselői vettek részt, többek közt a kézilabda vagy éppen a birkózó szakág vezetői.

A karatésok és aerobikosok sikeres évet zártak (klikk a képre) Fotók: Kecskeméti Krisztina

Zalai Mihály alpolgármester köszöntötte a megjelenteket, és emelte ki a klub sikereit, az elmúlt 30 év eredményeit. A megnyitó után az orosházi karatésok, aerobikosok, a NonGravity akrobatika csapat és a Redance tagjai is műsorral léptek színpadra. A sportbemutatók mellett a zene is szerepet kapott, majd elismeréseket adtak át. Az egyesület a támogatók segítségét is megköszönte.

Az orosházi klub szombat esti programja ezúttal is sportbaráti hangulatban telt, együtt ünnepelték az eredményes orosházi egyesületet. És ha már eredményeknél tartunk, a klubelnököt megkértük egy gyors összegzésre.
– Eredményes évet zárunk. Három Európa-bajnoki címet szereztünk, két Eb második hely és három Eb-bronz is a mérlegünk. Európa-kupáról, diákolimpiáról hoztunk győzelmeket a karatésoknál, és az aerobikosok is jól teljesítettek. Mindenképp jó év volt tehát 2011, és bízom abban, hogy 2012 még sikeresebb lesz – hangsúlyozta shihan Zsiga Zsolt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.