- hirdetés -

Ha nincs a helyén az első nyakcsigolya, azaz ATLAS, annak fájdalom, betegség lehet a következménye.

Az ATLAS az első nyakcsigolya, amely a fej nyakszirti ízületeinek felületeivel együtt a fej ízületét képezi. Tudományos vizsgálatok igazolják, hogy az ATLAS szinte minden embernél szabálytalanul helyezkedik el. Az ATLAS nemcsak a fejet tartja, hanem felel annak alátámasztásért, a gerinc és ezáltal az emberi test irányításáért, és egyensúlyi helyzetéért is. Helytelen állása sok esetben testi és pszichikai tünetek, megbetegedések kiváltója lehet.

Az ATLAS az első nyakcsigolya

Dr. Liska-Mohai Marianna belgyógyász, klinikai onkológus szeretettel hívja Önt és ismerőseit előadására, ahol egy új eljárási módszert mutat be. A módszer gerincferdülés, rossz testtartás, nyaki-, háti-, derékfájdalmak, gerincsérv, csípő-, térd-, lábfájdalom, karzsibbadás, fejfájás, migrén, szédülés, baleset (fejet érő, ostorcsapás jellegű ütés) következtében jelentkező tünetek, fájdalmas vagy korlátozott fejforgatás és még számtalan, gyakran meg nem magyarázható és a kezelésekre nem, vagy alig reagáló panaszok fennállása esetén jön szóba. Az egyedülálló, természetes, nem orvostudományi módszerrel az ATLAS elmozdulását tartósan meg lehet szüntetni. Az AtlasPROfilax eljárás René-C. Shümperli által kidolgozott és szabadalmaztatott masszázs módszer, mindenekelőtt preventív jellegű eljárás – 21 ország után – hazánkban januártól érhető el.

Az előadáson elhangzik, mi a szerepe az I-es nyakcsigolyának, az ATLAS-nak, mi lehet a kapcsolata a fenti tünetekhez és mi lehet a megoldás.

Az előadás időpontja: november 24., 17 óra. Helyszín: Orosháza, Fehér Kígyó Patika

További információ: 06 (30) 928-5369, illetve a drliskam@ambriel.hu. Az eljárásról bővebben itt olvashattok.

Az említett elérhetőségeken lehetőség van a kezelés előjegyzésére is az alábbi időpontra: Orosháza, november 26., szombat 9 órától

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.