- hirdetés -

Magyar bajnokság Veszprémben, veterán vébé Lengyelországban, rangsorverseny Kaposváron – mozgalmas volt a hétvége az Orosházi Spartacus Birkózó Klubnál.

Veszprém adott otthont az U23 Kötöttfogású Magyar Bajnokságnak. Orosházát három birkózó képviselte 60 kg-ban. Antal Dávid a 2. helyet szerezte meg, Kránitz Adrián bronzérmes lett, míg Sepeczán János az 5. helyen zárt.

Kaposváron rendezték meg a hétvégén azt a Serdülő Kötöttfogású Rangsorversenyt, melyen 120-an mérték össze edzettségüket. Az Orosházi Spartacus Birkózó Klub fiataljai ismét jó eredményeket értek el, érmeket hoztak haza Hangya János és ifj. Jeszenszky P. László tanítványai.
35 kg: Balogh Zoltán 1.
46 kg: Ladjánszky Ádám 3.
54 kg: Antal Dániel 3.
58 kg: Hódi Kevin 5.
85 kg: Fehér Nándor 5.

Lengyelország, Racibórz városa volt a helyszíne a Kötöttfogású Veterán Világbajnokságnak, ahol szintén voltak orosháziak a magyar veterán válogatotton belül. A versenyen több mint 30 ország versenyzője, köztük korábbi olimpia és világbajnokok képviseltették magukat. A C korosztályos Páli Sándor 69 kg-ban a 7. helyen végzett, míg Hencz Gyula, a D korosztály 76 kg-os versenyzője a 9. helyet szerezte meg.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.