- hirdetés -

Itt az ideje, hogy megtanuld megélni az élet valódi ÖRÖMÉT. Komplex mozgás, mentális programok, ezoterika, energetikai gyógyítás, masszázs, népi gyógyászat, és kemencében sült ételek várnak.

Első alkalommal szervez a Body Fit Center olyan rendezvényt, amely számos utat kínál az egészséges életmódhoz, a tervek szerint évente kétszer lesz alkalmunk ezekből válogatni, ősszel és tavasszal is lesz Örömnap.

– Itt az ideje, hogy az energiával feltöltő mozgást, a pozitív gondolkodást, az egészséges életmódot választva megtanuljuk felfedezni, megélni az élet valódi ÖRÖMÉT, és ami a legfontosabb, a SZERETETET megosztani egymással – vallja a célokról Sütőné Pál Gabriella tulajdonos, a rendezvény háziasszony.

– Az Örömnap bevezetésével a Body Fit Center (Sport és Életmód Központ) segít, hogy az életünkben lévő örömforrásokat minél többször felismerjük és megéljük. Az elmúlt hetekben több szervezettel, egyesülettel felvettük a kapcsolatot, és örömünkre szolgál, hogy nagyon sokan csatlakoztak is ehhez a naphoz, így igazán színes a kínálat. Mindenki megtalálhatja az ízlésének, alkatának, érdeklődésének megfelelő tevékenységet, ami révén feltöltődhet.

Az Örömnap október 16-án 10-től 18 óráig a Body Fit Centerben (Táncsics M. u. 27.). A belépő (minden foglalkozásra érvényes) 500 forint, gyerekeknek 14 éves korig ingyenes. Információ, sportórákra bejelentkezés: 06-30/ 983-0011 vagy 06-68/ 412-175.

A rendezvény részletes programjáért kattints ide (.pdf).

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.