- hirdetés -

Gördeszka, inline kori, bmx, roller, triál, flatland – egyre népszerűbbek ezek a sportágak. Bizonyíték volt erre az V. Extrém Sportnap Orosházán.

80 versenyző, a szervezők becslése szerint mintegy 1500 kilátogató, lélegzetelállító trükkök, adrenalin növelő mutatványok – szombaton rendezte meg ötödik alkalommal az Orosházi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat az Extrém Sportnapot. Ezúttal is az Árpád-kertben és a Kossuth utcán volt „szabad a pálya”, 9-től vártak mindenkit. A helyi fiatalok mellett többek közt Szentesről, Hódmezővásárhelyről, Gyuláról, Békéscsabáról érkeztek indulók és érdeklődők. Miközben a versenyzők gyakoroltak, bemutatók színesítették a délelőttöt. Például bmx, gördeszka, flatland, roller, hip-hop, triál szerepelt a programon.

Az extrém sport rajongóié volt a Kossuth utca (klikk a képre) Fotók: Kecskeméti Krisztina

Kora délután indultak a versenyek, bmx, gördeszka, roller, inline kori, kosárra dobó, utcai kosárlabda kategóriákban. Fantasztikus mutatványok, trükkök szemtanúi lehettünk.

A legjobbak:
Gördeszka: 1. Fábián Krisztián, 2. Molnár Ádám, 3. Szabó Krisztián
Roller: 1. Szász Borisz, 2. Polgár Gergely, 3. Debreczeni Dávid
Inline kori: 1. Gyömrő-Molnár Dávid, 2. Czuczi Péter, 3. Nagy János
Bmx: 1. Demján Bence, 2. Fazekas Benjámin, 3. Rajki Gergő (Csucsu)
Utcai kosárlabda: 1. Öregek, 2. Pultos lányok szerelmei, 3. Téka
Kosárra dobó: 1. Csenke Bálint, 2. Papa Boldizsár, 3. Tóth Gábor

Az idei extrém sportnapon is voltak ingyenes játékok: katapult, rodeo bika, trambulin, valamint arcfestés, játszóház, a zenét egész nap dj-k biztosították. Este Day km. Antal és a helyi Revízió lépett fel, az after party a Nimród Söröző és Panzióban volt.

A Táncsics Stúdió fiataljai videóban is megmutatják az V. Extrém Sportnapot.

httpv://www.youtube.com/watch?v=FgPs__dehtI

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.