- hirdetés -

Beszélgetés, jókedv, pogácsa, rétes, torta, hideg italok, görögtűz, gólok és tánc. Kulcsszavak a szülinapi bulinkról.

Előrehozott szülinapot tartottunk pénteken a Sziget Caffe teraszán (klikk ide). Az OrosCafé szeptember 7-én lesz 2 éves, de úgy gondoltuk, a péntek esti időpont sokaknak jobb mint a szerdai.

Délután 6 körül már tele volt a Sziget Caffe terasza és bent is minden asztalnál ültek. A csinos hostess lányok minden betérőt pezsgővel kínáltak, majd a Dózsa György utcai Rétesbolt (itt vannak Facebookon) finom pogácsáit és réteseit ajánlották a vendégeknek (fogyott is rendesen). A hivatalos részen gyorsan túlestünk, a köszöntő szavak után bemutattuk a jelenlévő stábtagokat, majd elkezdődött a kötetlen a beszélgetés.

Torta görögtűzzel és gólokkal

Este 8 körül már az úton is ültek az emberek. Na ezt azért nem szó szerint kell érteni. A Sziget Caffe a vásárcsarnokhoz bevezető kis utcát erre az estére lezárta (engedélye volt rá), így kibővítve a kerthelyiséget.  Mikor a rétesboltosok behozták Orosháza túróslepény tortáját – ami egyben az OC szülinapi tortája is volt – már teltházat jelenthettünk az úton berendezett rögtönzött kerthelyiségben is. A torta felvágásának pillanatában kialudtak a fények, és a Sziget Caffe teraszát görögtűz vette körbe. Ezt mi kaptuk meglepetésnek a szigetesektől, köszönjük! A technika ördöge folytán néhány pirotechnikai eszköz nem indult be, így néhol foghíjas volt a látvány, de ez legyen a legnagyobb baj az életben, mindenki mosolygott rajta.

Eltelt 2 év, elfújtuk a gyertyát a tortán (klikk a képre)
Fotók: Kecskeméti Krisztina, Czirok Bence, Abonyi Attila

A tortáért mindenki sorba állt – volt aki azonnal jött is repetázni, annyira ízlett neki a túróslepényes édességköltemény Jöhetett, kapott belőle. Miközben a szülinapi édességet ettük, sok szempár a tévékre szegeződött, hiszen foci válogatottunk ekkor játszott a svédek ellen, akiket 2-1-re meg is vertünk. Köszönjük nekik is a szép ajándékot! 🙂

Miután mindenki jóllakott, jöhetett a szénhidrátok ledolgozása. A pálmafákkal körbevett tánctéren ugyanis elindult a Salsa őrület, amit a Dolce Dance Tánciskolások tartottak. (ide klikkelve jutsz el a táncosok weboldalához). Egyszerű lépésekkel kezdtek, és a közönség soraiból többen kedvet kaptak a mozgáshoz, így be is álltak táncolni. A végére egész szép is csapat ropta a tánctérnek kinevezett aszfalton.

Köszönjük mindenkinek aki eljött és velünk együtt ünnepelt. A hivatalos szülinapon, szeptember 7-én pedig megírjuk nektek, hogy az elmúlt 2 évben többek között mennyi időt töltöttetek nálunk, hányan kattintottatok és mennyi képet néztetek meg.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.