- hirdetés -

Trónfosztást láthatott pénteken este a több száz fős közönség, a Guardian Bulls-nak nem akadt ellenfele kötélhúzásban.

St. Martin még zenélt szaxofonján a nagyszínpadon, mikor augusztus 19-én a művelődési ház melletti téren az Árpád-kertben már állt a kötélhúzó pálya és gyülekeztek a csapatok. Az Oros-haza Baráti Kör a tavalyi sikeren felbuzdulva ismét meghirdette a II. Kötélhúzók éjszakáját, amire 5 csapat nevezett.

A címvédő Orosházi Rendőrök mellett pástra léptek a tavaly negyedik helyezést elért Orosházi Tűzoltók, a Jobbik párt szimpatizánsaiból és tagjaiból alakult Jobbik Orosháza, az amerikai síküveggyár csapata a Guardian Bulls és a Gösser söröző baráti csapata a Gösser Team.

httpv://youtu.be/lSiyMxG9Urs

Mindenki húzott mindenkivel, egy meccs két győztes húzásig tartott. A fáklyákkal körbezárt küzdőteret több száz érdeklődő állta körbe, akik hangos kiabálással buzdították a csapatokat. Hatalmas küzdelmeket láthattak, feszültek az izmok és szabályosan porzott a talaj a cipők alatt.

A kötélhúzásról a baráti kör beszámolója itt olvasható.

Volt egy meglepetéscsapat is: az Orosházi Judo Sportegyesület fiatal sportolói bátorságból és talpraesettségből jelesre vizsgáztak, hiszen a 8-9 éves srácok kiálltak a felnőttek ellen és “természetesen” minden meccsüket meg is nyerték.

A Guardian Bulls minden csatáját megnyerte (klikk a képre) Fotók: Kecskeméti Krisztina

Végül a legerősebbnek a Guardian Bulls bizonyult, akik veretlenül nyerték el a vándorkupát egy évre.

A versenyt hamarosan teljes egészében leadjuk az Orosházi Városi Televízióban, amit majd itt az OC-n is nézhettek.

Eredmények:

I. Guardian Bulls
II. Orosházi Rendőrök
III. Orosházi Tűzoltók
IV. Jobbik Orosháza
V. Gösser Team
Különdíj: Orosházi Judosok

Támogatók: Lucifer Pub, Sziget Caffe, Gösser söröző, Orosházi Szikvízüzem – Hold utca, Dózsa György utcai Rétesbolt, Orosházi Média Kft.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.