- hirdetés -

28 év rutinjával, a dédnagymama receptjeivel, orosházi vendégszeretettel és számos újdonsággal a tarsolyában vár a Rétesbolt.

Gondolkodtál már azon, milyen fontos a hagyomány és a minőség az életben? És azon, hogy milyen kincs egy családi vállalkozás, ami azért működik, hogy a te családodnak örömet szerezzen? Nem? Na figyelj!

28 évvel ezelőtt egy család vállalkozásba fogott, hogy ínycsiklandó süteményeit megoszthassa az orosháziakkal, környékbeliekkel. A hagyományos ízeket kínálták és kínálják ma is – a rétestől a tortán keresztül az omlós pogácsáig minden van a Dózsa György utcai Rétesboltban, amit a Facebookon itt találsz.

Házias ízekkel vár a Rétesbolt

A vevőkör széles – a Káposzta család a már megszokott minőséggel és kedvességgel várja a vásárlókat, mégis úgy döntöttek, hogy újítanak. Alig három hete határozták el magukat a lépésre és belevágtak – teraszt és egy kis beülős helyiséget alakítanak ki, hogy te a családoddal és barátaiddal egy igazán hangulatos légkörben, a mindennapi rohanásból egy kicsit kiszakadva leülhess náluk, élvezhesd a vendégszeretetet és a finom, házias ízeket. Természetesen a lehetőség, hogy csomagolva kérd az illatos édességeket, továbbra is adott.

Az átépítés napokon belül elkészül, de a süteményeket addig sem kell nélkülöznöd, mert a bolt folyamatosan nyitva tart. 28 év rutinjával, a dédnagymama receptjeivel és az orosházi vendégszeretettel a tarsolyában vár a Rétesbolt.

Az ünnepi megnyitó augusztus 13-án 11 órakor lesz a Dózsa György utca 15. szám alatti boltban. A megnyitóra szívvel-lélekkel és egy óriási meglepetéssel készül a Káposzta család. Valami különleges dolgot láthatsz és ízlelhetsz meg szombaton, olyat, amit máshol biztosan nem találsz.

A Rétesbolt azonban itt nem áll meg, további finomságokat, házias ízeket, orosházi és lehetőség szerint adalékanyagmentes alapanyagokból, a családi receptek alapján készített terméket kínál neked és családodnak. A megszokott sütemények mellett újabb finomságokat is alkottak, bővül többek közt a rétesek kínálata. Arra is törekednek, hogy igazi közösségi vendéglátó hellyé nőjék ki magukat – szeretnének kulturális eseményeknek helyt adni és termékeikkel emelni a rendezvények fényét.

Tehát házias ízekért, széles kínálatért, családias hangulatért keresd fel a Dózsa György utca 15. szám alatti Rétesboltot (telefon: 06 68/412-749), amely az augusztus 13-i ünnepi megnyitó után már minden nap vár téged.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.