- hirdetés -

Nyolc focicsapat küzdött egymással a rákóczitelepi sportpályán.

A Rákóczi Vasas focipályán augusztus 6-án rendezték a II. Véd-Elem kispályás labdarúgótornát, melyet az Orosházi Bűnmegelőzési és Vagyonvédelmi Egyesület hirdetett meg. A két főszervező Szénási József és Fosztó Krisztián volt.

Két éve volt az első ilyen kupa, amit a résztvevők igénye miatt rendeztek meg újra 8 csapattal. Pályára léptek a tűzoltók, a mentősök, a polgárőrök, a kórházi dolgozók, a játékvezetők, a csorvási önkormányzat és két rendőrcsapat.

– A résztvevők a nap folyamán – amellett hogy jó meccseket játszottak – kicsit ismerkedhettek is egymással, hogy ne csak szolgálatban legyenek kapcsolatban, hanem kötetlenül is lehetőségük legyen beszélgetni, ami javítja a későbbi közös munkát – mondta el a Fosztó Krisztián.

 

A rendőrök "tűz alá vették" a tűzoltók kapuját (klikk a képre) Fotók: Melega Krisztián

A kellemes, napsütéses időben kiváló hangulatban mentek a 25 perces összecsapások. Ahogy bontakozott ki a két csoport végeredménye, és közeledett a helyosztó, egyre élesebb meccseket vívtak egymással a csapatok. Legjobban a kórháziak fociztak, így övék lett a kupa. A meccsek végén aztán a résztvevők egy jóféle marhapörkölt mellett beszélték meg, ki volt jó és kinek miben kell még fejlődni a pályán.

Végeredmény:

I. Kórház
II. Játékvezetők
III. Rendőrség II.

Gólkirály: Kubicsek László (kórház – 10 gól)
Legjobb mezőnyjátékos: Kránitz Attila (játékvezetők)
Legjobb kapus: Valuk Tibor (rendőrség II.)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.