- hirdetés -

Pénteken BADGIRLS (James Cole, Pat Duff, Shabaam), szombaton hölgyeknek éjfélig ingyenes belépéssel Szingli Party a Luciferben!

A Lucifer pénteki sztárvendége, a BADGIRLS nem kevesebb mint 11 éve indult útjára Kecskeméten. Az alapítók, James Cole és Pat Duff azóta bejárták az ország legjobb klubjait, sőt a környező országokban sem ismeretlen a nevük. Az azóta trióvá alakult Dj-team egy telt házas pótszilveszter alkalmával már tavaly januárban tiszteletét tette a Luciferben. James Cole, Pat Duff és Shabaam az évek során olyan világsztárokkal léptek fel együtt mint Sasha, John Digweed vagy Dubfire.

Az est házigazdája Dj Kohary és Dj Berry lesz. A Bacardi hoszteszlányai ajándékokkal érkeznek, a pultoknál pedig a Bacardi Apple, Razz és a Limón lesz akciós. Ezen a napon a Szentesről érkező vendégeink (érvényes szentesi lakcímkártyával és igazolvánnyal) éjfélig 100%-os kedvezményt kapnak a belépő árából, azaz ingyen bejöhetnek. Terveink szerint a következő hetekben/hónapokban több vidéki városnak szeretnénk ilyen módon kedvezni. Az újabb akciókért érdemes figyelni a Lucifer weboldalát.

2011. 07. 29. péntek 22 óra

sztárvendég: BADGIRLS házigazdák: Kohary, Berry

akció: Bacardi Apple, Razz és a Limón 4cl: 300-Ft

Belépő 23 óráig kedvezményesen 500-Ft, utána 1000-Ft, érvényes szentesi lakcímkártyával és személyi igazolvánnyal a belépés éjfélig díjtalan!

Itt jelentkezhetsz be az eseményre a Facebookon.

A szombati bulit a tőle megszokott profizmussal Dj Ory vezényli majd. A szingli partyk szokásos kellékei most is kérhetők belépéskor: lehet zöld (szabad, ismerkedni jöttem) és piros (tilos!) matricát választani. Az est kiemelt itala a Captain Morgan.

2011. 07. 30. szombat 22 óra

Szingli Party – házigazda: Dj Ory

akció: Captain Morgan 4cl: 280-Ft

belépő: 500-Ft, hölgyeknek éjfélig ingyenes!

Itt jelentkezhetsz be az eseményre a Facebookon.

LuciferPub, Orosháza, Táncsics M. u. 17.

programok, partyfotók: http://luciferpub.hu/

Facebook: http://www.facebook.com/luciferpub

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.