- hirdetés -

Az NB II-es bajnokságnak a volt szegedi edzővel vág neki az Orosháza FC focicsapata.

Szerda délután Restály György, az OFC elnöke megerősítette azon értesülésünket, miszerint az előző szezonban az NB III-ban ezüstérmet szerzett Szeged KITE csapatának korábbi trénere lesz az új edző Orosházán.

Major László az új tréner (Fotó: nb2.hu)

– Major László rendelkezik a szükséges A licencel, a szerződése 1 évre szól. A csapat július 13-án kezdte meg az alapozást a Mátrai stadionban, ám az edzéseket családi okok miatt még nem az új szakvezető, hanem Füredi János irányítja Major instrukciói alapján – mondta a klubelnök.

Kérdésünkre Restály elmondta, hogy az U19-es csapatból négy játékos ment fel a felnőttek közé: Bozsóki Dániel, Lévai Balázs, Hrabovszki Zoltán és Gyarmati Zoltán. Rajtuk kívül leigazolják Békéscsabáról a 17 éves orosházi csatárt, Tóth Dánielt.

Bartyik Norbertnek, Bordás Sándornak és Baranyai Bélának lejárt a szerződése, utóbbi jelezte, hogy munkahelyi és családi okok miatt befejezi a labdarúgást. Balogh Miklós és Kerekes István élő szerződéssel rendelkezik még, de mindketten Békéscsabára szeretnének menni, az elnök elmondta, velük még tárgyalnak.

A bajnokság augusztus 20-án kezdődik.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.