- hirdetés -

Az Orosháza Fesztivál utolsó fizetős előadása egy fantasztikus zongorakoncert lesz. Ha helyesen válaszolsz a kérdésre, mi bejuttatunk ingyen.

Az Orosháza Fesztivál ingyenes Árpád kerti programjai mellett most egy nem mindennapi hangversenyre nyerhetsz 2 belépőt a művelődési központ és az OrosCafe.hu közös játékán. Negyedikként a július 14-i, Érdi Tamás zongorakoncert játéka következik.

Érdi Tamás egy hibás inkubátor kezelés következtében elvesztette a látását. Zenei érdeklődésére hamar felfigyeltek. Tanárai Becht Erika és Kollár Zsuzsa egy speciális módszerrel ’láthatóvá’ teszik számára mindazt, ami a kottában található.

Érdi Tamás Orosházán játszik

15 éves, amikor először sikert arat a Tavaszi Fesztiválon Vásáry Tamás vezényletével Mozart: A-dúr zongoraversenyével. 17 éves, amikor Moszkvában első helyezést ér el a Louis Braille Nemzetközi Zongoraversenyen, majd felvételt nyer a Bécsi Zeneakadémiára, ahol Joó Imola tanítványa. 2002-ben a Torontói Royal Conservatórium ösztöndíjasaként művészdiplomát szerez Leon Fleisher tanítványaként.

Itthon szinte minden Szimfonikus zenekarral játszott már. 2008 decemberében a New Yorki ENSZ Palotában ő ad koncertet a Fogyatékosok Nemzetközi Világnapján.

Íme egy kis ízelítő…

httpv://www.youtube.com/watch?v=tottADNuPqk

Neked nincs más dolgod, mint az alábbi kérdésre helyesen válaszolni.

Hány országban koncertezett már Érdi Tamás?

A- 8

B – 23

C – 42

A helyes válasz betűjelét a jatek@oroscafe.hu e-mail címre várjuk július 13-a, szerda 17 óráig. Az e-mail tárgya legyen: zongora. Ne felejtsd el megadni neved, telefonszámod és persze a helyes válasz betűjelét.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.