- hirdetés -

Hamarosan kezdődik az Orosháza Fesztivál, ahol több színházi előadást is megnézhettek. Ha helyesen válaszolsz a kérdésre, mi bejuttatunk ingyen. (LEJÁRT JÁTÉK!)

Az Orosháza Fesztivál ingyenes Árpád kerti programjai mellett négy nagyszabású előadást is tartanak a színházteremben. Ezek mindegyikére kisorsolunk 2 belépőt a művelődési központ és az OrosCafe.hu közös játékán. Másodikként Dan Gordon – Esőember című előadására nyerhetsz belépőt.

Raymond Babbitt szerepében Kulka János

Az Esőember a szeretetről szól. Pontosabban annak különböző formáiról, és a vele járó nehézségekről. Hőse tipikus „korunk gyermeke”, egy arrogáns és magabiztos yuppie, a vállalkozások bajnoka, aki a körülötte élőket csupán mozaikként illeszti az üzleti tervek és kitűzött célok közé. Mindezt még az sem tudja megváltoztatni, amikor rég nem látott apja meghal – sokkal inkább megrázza a tény, hogy nem ő az örökös.

Ki lehet a titokzatos kedvezményezett? Némi nyomozás után fedezi fel, hogy egy intézetben él egy autista zseni, aki az ő testvérbátyja, és akinek a létezéséről sem volt fogalma sohasem – és ő örökölte a milliókat. Elkezdődik egy hosszú, valóságos és lelki utazás, amelynek során két külön világ csiszolódik egymáshoz, és a furcsa, magába zárt autista talán képes megnyitni öccse kérges szívét. Barry Levinson 1988-as, Oscar-díjas filmjét tavaly adaptálták színpadra, és a londoni premieren Josh Hartnett alakította Charlie szerepét. Orosházán parádés szereposztásban mutatkozik be a klasszikussá vált történet.

Neked nincs más dolgod, mint az alábbi kérdésre helyesen válaszolni.

Ki játssza az Esőember című filmben Raymond Babbit szerepét?

A – Tom Cruise

B – Jack Murdock

C – Dustin Hoffman

A helyes válasz betűjelét a jatek@oroscafe.hu e-mail címre várjuk július 11-e, hétfő 12 óráig. Az e-mail tárgya legyen: esőember. Ne felejtsd el megadni neved, telefonszámod és persze a helyes válasz betűjelét.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.