- hirdetés -

A gyógypedagógiai iskola nyitni kíván a város felé, szeretné jobban megismertetni a falai közt folyó munkát.

Hagyományteremtő szándékkal rendezték június 17-én a Nyárköszöntő partyt a Wesley János iskolában, mellyel az iskola fenntartóváltása utáni első évet kívánták ünnepelni.

– Úgy gondoltuk, közös ünnepléssel nyitunk a lakosság felé, mert szeretnénk, ha minél jobban beivódna a Wesley János Általános Iskola a város életébe. A tanévet kiváló eredményekkel, jó környezetben, nyugodt hangulatban zártuk – mondta Vetró László, a tagiskola igazgatója.

A szülői munkaközösség vezetője, Rácz Jánosné örömét fejezte ki, hogy az iskola tavaly nem szűnt meg, és elmondta, a fenntartó váltás után gyorsan lenyugodtak a kedélyek és visszatért minden a régi kerékvágásba.
– A gyerekeknek, a pedagógusoknak az év lezárultával jól jön a kikapcsolódás, a közös játék és tánc. Külön öröm, hogy néhány szülőt sikerült bevonni a szervezésbe, de a munka oroszlánrészét a pedagógusok végezték. Köszönjük nekik.

A gyerekek műsorával kezdődött a party (klikk a képre) Fotók: Kecskeméti Krisztina

A délutáni programban elsőként az iskolások színielőadását lehetett megtekinteni, utána a Folkográfia, a First és az Örökség zenekarok adtak koncertet. Este pedig tűzzsonglőrök kápráztatták el a tanulókat, családtagokat, barátokat, érdeklődőket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.