- hirdetés -

A rendezvénnyel az egykori pedagógusra emlékeznek a Harruckern orosházi telephelyén.A Harruckern János Közoktatási Intézmény orosházi telephelye június 7-én Németh Imre emléknapot tartott. A rendezvénnyel az egykori pedagógusra, Németh Imrére emlékeznek, aki tanítványai szerint felkészült, következetes, szigorú, de igazságos tanár volt.

Szívügyének tekintette a természetet, emlékét egy alapítvány is őrzi. Elek Sándor pedagógustól megtudtuk, régebben ez a nap összefonódott a Madarak és fák napjával, azóta jellege egy kicsit megváltozott, de a környezetvédelem mindig szerepet kap a rendezvényen. Ez alkalommal hulladékgyűjtést szerveztek.

A rendezvényen bográcsokban és grillen készültek a finomságok. Akik éppen nem sütöttek-főztek, azok énektehetségüket mutathatták be a karaokeban, vagy fociztak a pályán, illetve játékos vetélkedőn vettek részt. Népszerű volt a hennafestés és nagy sikert aratott a diákok körében a tanárok kórusa. A programokat az osztályok állították össze, így mindenki kedvére válogathatott közülük.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.