- hirdetés -

Az orosházi Tourinform iroda vezetője, Bokor Erika ezüstérmet kapott az országos Tourinform találkozón.

Május 11-én, Budapesten tartotta a Magyar Turizmus Zrt. tavaszi országos Tourinform találkozóját 143 Tourinform iroda vezetője részére. A Magyar Turizmus Zrt. a Tourinform Szövetséggel közösen köszöntötte az „Év Tourinformátora” díj ezüstérmeseit, Bokor Erikát, a Tourinform Orosháza irodavezetőjét, valamint Bernáth Évát, a Tourinform Tokaj munkatársát. Az „Év Tourinformátora” díjat a Tourinform Szövetség alapította.

Bokor Erika (b) és Bernáth Éva

Bokor Erika 2001 óta, a megnyitástól dolgozik a Tourinform Orosháza irodában.
– Munkám során a bel- és külföldi turisztikai kiállításokon népszerűsítem Orosháza- Gyopárosfürdő lehetőségeit. Minden évben elkészítjük azt az összefoglaló kiadványt, amiben szálláshelyekről, vendéglátóhelyekről és programlehetőségekről kapnak átfogó képet a turisták – sorolta az irodavezető a főbb feladatokat. – A díj számomra az elmúlt évek munkájának elismerése, ami további színvonalas munkára ösztönöz.

Az irodában megtalálhatók az egész országra kiterjedő kiadványok, amikből a helyiek nyaralási, kirándulási ötleteket gyűjthetnek. Az ide érkezők itt tájékozódhatnak a programokról, kikapcsolódási lehetőségekről, az Orosháza-Gyopárosfürdőért Idegenforgalmi Egyesület tagjai pedig a térségi rendezvényekről, a megjelenési lehetőségekről. Az iroda (Gyopárosfürdő Fasor u. 2/a)  május elsejétől szombatonként is nyitva állt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.