- hirdetés -

Az Eötvös iskola fennállásának 25. évfordulója alkalmából 25 órás sportprogramot szerveztek a hétvégén a csarnokban és a sportudvaron.

25 év, 25 óra – ezzel a címmel hirdették meg azt a sportmaratont, mely pénteken 13 órakor startolt. A diákok, érdeklődők már a megnyitó után lelkesen próbálták ki a különböző sportágakat. Ismerkedtek a sakklépésekkel vagy éppen a kaucsuklabda rejtelmeivel. Aki a mozgáshoz még nem volt elég bátor, foci és kézilabda-mérkőzéseket nézhetett meg a csarnokban és a kinti pályán. Lehetett futni, kapura lőni, és csatlakozni a 25 kilométeres kerékpártúra résztvevőihez is. A folytatásban volt többek közt TRX, diák-szülő kézilabdagála és számos bemutató.

Minden a 25 körül forgott (klikk a képre) Fotók: Kecskeméti Krisztina

Az Eötvös iskola fennállásának 25. évfordulója alkalmából már sokféle színes rendezvényt tartottak. Fésűné Bálint Gizella tanárnőtől megtudtuk, hogy a 25 órás sportmaratont az egészséges életmód népszerűsítése jegyében szervezték. A céljuk az volt, hogy minél több embert megmozgassanak.

A rendezvényen mindenki megtalálhatta a kedvére való sportágat, és gyakorolhatta a már eddig is űzött sportot vagy próbálhatott ki újdonságokat. A maratoni sportprogram közös aerobikkal és egy különleges élőképpel zárult szombat délután.

Többek közt ez utóbbit is megnézhetitek a városi tévé április 19-i, kedd esti sportműsorában, a Hazai pályában, ahol diákok is elmondják véleményüket a maratoni sportprogramról.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.