- hirdetés -

Az Eötvös József általános iskola névadója tiszteletére rendezi meg évente a József bálat, mely idén március 19-én volt.

Az Eötvös sportcsarnokba 240 meghívott vendég érkezett, hogy jól szórakozzon és nem mellékesen támogassa az iskola tanulóit.

A bálat az iskola vezetése a szülői munkaközösséggel közösen szervezi. A köszöntők után rövid, de annál tartalmasabb műsor vette kezdetét: elsőként a művelődési központ gyerek és felnőtt néptáncosai pörgették fel a hangulatot. Őket Nagy Imola hegedű szólója követte, majd zárásként az iskola 8.a osztályos tanulói keringőztek.

Az iskola idén 25 éves. Ezt a jeles évfordulót egy 250 szeletes tortával ünnepelték, melyből minden bálozó kapott egy-egy szelettel. Megtudtuk, hogy a bál bevétele közel 300 ezer forint volt, melyet az idei Eötvös majálisra és gyermeknapra fordítanak majd.

Az iskolára koccintottak (klikk a képre) Fotók: Melega Krisztián és Rajki Judit

A bálat támogatták:
Aktivátor 3 Kft.; Amadeus Kávéház; Aranypatkó Étterem; Beauty 4 u; Bizarr Divatáru; Bodza Duo Kft.; Bőrdíszmű; Credit Kft.; Csiki Patika; Csiszárné Szendi Pálma; Csizmadia Pékség; Csorvási Kenyér Kft.; DIEGO; Eri & Andi Fitness; Esztétikai Szépségszalon; Európa Pékség; F & F 2003 Kft.; Fanni Csemege; Orosháza-Gyopárosi Gyógyfürdő Zrt; Győri-Dani József; Heavy Tools; Hetényi Pékség; IMITEL Kft.; Kéknefelejcs Cukrászda; Kézimunka Kuckó; Kohári Béláné; Korall Virágbolt; Kovács Virágbolt; La Rosa Pizzéria; Lantara Bt; Linamar Vasas Szakszervezet; Magyar Kvizda; Merian Foods Kft.; MMD TEAM; PC Trade; Orossüti Kft; PEPSI; Pipacs Étterem; Plinius Duo Pékség; RációB Bt.; Rétesbolt; Rózsa Autósiskola; S.Oliver; Sonkolyos Ágnes; Szent István Patika. Sziget Caffe Pub; Szitó Imre; Szokolainé Éva; Szűcs & Zsóka Bt; Szülői Munkaközösség; Villányi Borok Boltja; Zétényi Tünde

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.