- hirdetés -

Az Eötvös iskola aulája pedagógusok alkotásaival telt meg.

Az Eötvös iskola aulája más képet fest az utóbbi hetekben, mint szokott: a kiállított képanyagot nem diákok, hanem pedagógusok készítették. Egy ötlet szélesedett ki, amikor az első paravánokon megjelenő origami és foltvarró technikával készült alkotások újabbakat csaltak elő a kollégák titkos rejtekéből.

Ki-ki megmutathatta magát, olyan oldaláról ismerhették meg a szülők, diákok, amelyet a legritkábban láthatnak. Legtöbbjük kézügyessége és fantáziája hívja életre az alkotásokat: festmények, gobelinek, cserépedény kerül ki kezük alól, de fotókat is láthatunk, amelyek a természet szépségeire irányítja figyelmünket, vagy új tájak felismerésére buzdít. A sportos nevelők is vállalták, hogy személyes példájukkal is felhívják a figyelmet a testedzés, az egészséges életmód fontosságára.

A kiállító pedagógusok közül néhányan (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Ebben a tanévben ünnepli fennállása 25. évfordulóját az Eötvös iskola, ennek megünneplésére egész évben programokkal készültek. Ez a kezdeményezés is illik a sorba, különlegessége és értékes, eredeti volta méltó a negyedszázados történelem gazdagítására.

Kiállítók: Balczóné Sinkó Mónika, Bárdos Zsuzsa, Fésűné Bálint Gizella, Földesi Róbert, Gombkötőné Kukla Irén, Jancsurákné Juhász Erika, Kis János, Korponai Tünde, Orbánné Kovács Ilona, Papp Mihály, Pappné Horváth Zsuzsanna, Pappné Rózsa Judit, Pirer Katalin, Szilasi László, Végváriné Rehák Gizella.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.