- hirdetés -

Játékos feladatok, összekovácsolódott társaság, hatékonyabb munka a jövőben – röviden így foglalhatjuk össze a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat programját.

Háromnapos csapatépítő tréninget szervezett az orosházi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat az ünnepi, hosszú hétvégén. Mintegy 25-en vettek részt a gyopárosi programon, melynek záró rendezvényét a művelődési központban tartották szerda délelőtt. A fiatalok itt Orosháza alpolgármestereivel, Csizmadia Ibolyával és Zalai Mihállyal is egyeztettek az ifjúságot érintő tervekről, elképzelésekről.

A tréning résztvevői (Fotó: GYIÖK)

Lovas József ifjúsági polgármester az OrosCafé-nak elmondta, hogy a háromnapos csapatépítőnek a gyopárosi Gazdaasszony Képző adott otthont. A program nagyon vidáman telt, sikerült összekovácsolni a csapatot. Egy tréner segítségével olyan, főként játékos feladatokat kellett megoldaniuk, melyekben csapatként kellett gondolkodni és cselekedni. Orosháza ifjúsági polgármesteréről megtudtuk, mindenki hozzátett a tréninghez, és jobban megismerték egymás igényeit, szokásait. Ezáltal a jövőben még hatékonyabban tudnak majd együtt dolgozni.

A tervek egyébként már megvannak a jövőre vonatkozóan. Magonyné Urbán Zsuzsanna ifjúsági referenstől megtudtuk, hogy a Fiatalok Lendületben Program keretében egy nemzetközi ifjúsági cserére szeretnének pályázati forrást nyerni, 3 országból érkezhetnek majd fiatalok Orosházára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.