- hirdetés -

Fergeteges hangulatú farsangi mulatságot tartottak az alsósok és felsősök is a Vörösmarty iskolában. A következő beszámoló érkezett az iskolából.

A Vörösmarty iskolában február 18-án tartották a felső tagozatosok farsangját. A mulatság előtt a 7/c-sek feldíszítették a tornatermet. A rendezvény karaoke versennyel kezdődött, majd diszkóval folytatódott.

Az alsósoknak február 25-én volt a farsangjuk, ami kiszebaba égetéssel kezdődött az udvaron, majd kezdetét vette a mulatság. A harmadikosok táncos műsorral készültek: a modern, a spanyol, bajor, country, orosz és magyar táncok, a csókirály, valamint a pom-pom lányok bemutatója mellett a foci világbajnokság fergeteges hangulatát is a tornaterembe varázsolták a diákok. A rendezvény jelmezes felvonulással folytatódott, ahol volt minden: bűvész, pólyás baba, robot, huszár. A felső tagozatos diákokból álló zsűri ajándékkal jutalmazta a legötletesebb jelmezeket. A farsangi mulatság tánccal, közös énekléssel folytatódott. Stábunk az alsósok farsangján forgatott.

httpv://www.youtube.com/watch?v=caEHrBW3GIg

 

 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.