- hirdetés -

20-25 százalékkal nő Gyopárosfürdő látogatottsága egy-egy hosszú hétvégén. A gyopárosi szállodák csaknem minden szobája foglalt.

Az utóbbi években egyre fontosabb szerepet játszanak az ünnepek és a hozzájuk kapcsolódó hosszú hétvégék a belföldi turizmusban. Országszerte megtelnek a vidéki szállodák a hosszú hétvégére, a gyopárosi szállodák is csaknem teltházzal néznek a hétvége elé. A tendenciát a gyopárosi fürdő és a környék szállói is igyekeznek kihasználni.

– A négynapos hosszú hétvégén az eddigi tapasztalatok és a szálláshelyek jelzései alapján sok vendég érkezik majd Orosháza-Gyopárosfürdőre, amelyet felkészülten várunk. Az ilyen hosszú ünnepeken az átlagos hétvégi látogatottság 20-25 százalékkal növekszik meg, most is hasonlóra számítunk – mondta érdeklődésünkre Benkő Ferenc. A fürdő igazgatója kiemelte: bízik benne, hogy az orosháziak közül is sokan választják majd Gyopárosfürdőt a következő napokban.

Megtudtuk, hogy a szaunapark mindvégig a hétvégi nyitvatartás szerint üzemel majd, ahol rendszeres lesz a tengeri sós-mézes szeánsz felöntés, ami eddig is nagy sikert aratott. Újdonság, hogy a fürdő a kilátogató családok gyermekeinek apró ajándékokkal kedveskedik a hosszú hétvégén.

 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.