- hirdetés -

Csorváson Koncz Gábor pódiumestjével indul az ingyenes előadássorozat, nyáron a Kalákát, Polyák Lillát, ősszel Berecz Andrást is láthatod.

Február 11-én 18 órakor a csorvási művelődési ház színháztermében Koncz Gábor Jászai Mari- és Kossuth-díjas, Érdemes művész, rendező  Buzzati novelláján keresztül saját életútját mutatja be. Az előadás az örömről, bánatról, a hovatartozásról, a szerelemről és a családról szól. Mindenki felszáll a saját gyorsvonatára, de vajon észreveszi-e, hogy közben mit hagy ki az életéből, mennyi szépség mellett halad el?

Koncz Gábor

A könyvtárosok kérik, részvételi szándékod jelezd a 06-66/778-262-es telefonszámon, vagy a könyvtár honlapján.

– A gyerek- és ifjúsági korosztály számára mese előadás, verses összeállítás, és kötelező olvasmányok színházi adaptációja, valamint koncertek lesznek – tudtuk meg Kissné Gyuricza Mária és Baginé Szincsok Ilona könyvtárosoktól.
– A tavasz folyamán Csongor és Tünde, János vitéz és Toldi is Csorvásra látogat, az ingyenes előadások révén. A felnőtt lakosságot pódiumestekkel, musical összeállítással és író-olvasó találkozókkal várjuk. Ezen kívül az iskoláskorúak számára új klubokat, foglalkozásokat, vetélkedőket indítunk, a felnőttek pedig tanfolyamokra iratkozhatnak fel. A könyvtárnak új, interaktív honlapja is lesz, valamint szakmai továbbképzésekre is jut az uniós forrásból.

„Tudásdepó-Expressz” – A könyvtári hálózat nem formális és informális képzési szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében (TÁMOP-3.2.4-09/1-2010-0022 ). A Csorvás-Mezőhegyes konzorciuma pályázatának célja a könyvtári tevékenység hatékonyabbá tétele, tanulást segítő szolgáltatásainak és adatbázisainak, dokumentum- és információ-szolgáltatási rendszerének, és a két könyvtár humánerőforrásának fejlesztésével.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.