- hirdetés -

Január 29-én lejátszotta első felkészülési mérkőzését az Orosháza FC NB II-es labdarúgó csapata. Az ellenfél a Csongrád megyei I. osztályban futballozó Nagymágocs csapata volt.

A hótól megtakarított salakos pályán a jég volt az úr, ennek ellenére a csapatok derekasan gyűrték egymást, bár az idő múlásával kidomborodott a több osztálynyi különbség az OFC javára.

Orosháza FC – Nagymágocs 9 – 1 ( 3 – 0 )
Mátrai-stadion, salakos pálya. Vezette: Kotolák J.

Orosháza FC: Bordás (Molnár) – Szűcs, Balogh, Futaki (Mike), Szabó N. – Kerekes, Kerepeczki (Murvai), Ács, Baranyai (Randelovic), Buza (Juhász N.), Szabó T. (Lupsa)
Edző: Kvasznovszky József

A gólok története:

A 20. percben Ács Levente távoli lövése indította el a gólgyártást (1-0). A 31. percben Buza labdáját Baranyai gurította a bal alsó sarokba (2-0). A 45. percben ismét Buza adott remek labdát ezúttal Szabó Norbertnek, a felfutó védő okosan lőtt a hálóba (3-0).

A félidőben az OFC hat helyen változtatott az összeállításán. A 47. percben váratlanul szépített a vendég együttes. Sebők jobb oldali beadását Kovács F. lőtte a kapuba (3-1).

A jeges pályán is megállta a helyét az OFC (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Az 55. percben kapu előtti kavarodás végén a próbajátékon lévő Randelovic a gólvonalról pöckölte a hálóba a labdát (4-1). A 65. percben Ács-Randelovic kényszerítő után a szerb játékos pontosan adott középre és az érkező Lupsa értékesítette ziccerét (5-1). A 67. percben Lupsa bal oldali beadását Juhász N. lőtte a hálóba(6-1).

A 70. percben Randelovic egyéni szóló végén gurított a kapuba (7-1). A 82. percben Lupsa bal oldali visszagurítását Ács Levente kotorta közelről a hálóba (8-1). A 86. percben Randelovic szerzett labdát a térfél közepén, hosszú labdavezetés után 13 méterről lőtt a hálóba (9-1).

Kvasznovszky József:
– A jeges pályán nem alakulhatott ki folyamatos játék. Sok mozgást kértem a játékosoktól, ezt teljesítették. A körülményekhez képest néhány formás támadást is vezettünk, melyek közül jó néhány góllal zárult.

Az Orosháza FC február 1-jén Szegeden vendégszerepel. Az ellenfél a nagy terveket szövögető NB III-as KITE Szeged együttese lesz. A mérkőzés 18 órakor kezdődik a Felső Tisza-parti stadion műfüves pályáján.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.