- hirdetés -

Megkésve bár, de törve nem megnéztük, hogy tavaly mivel járultatok hozzá az OrosCafé épüléséhez. Már persze azon a közel 15 ezer hozzászóláson felül, amit az elmúlt 12 hónap alatt írtatok.

Éppen egy éve, 2010. január 10-én még „csak” 906 olvasó volt kíváncsi az OrosCaféra, de ahogy haladtunk előre, úgy bővült felhasználóink bázisa is. Nem, nem csak azért, mert Orosházán is egyre többeknek van internetes hozzáférése, hiszen növekedésünk mértéke jóval az előfizetők számának feltételezhető emelkedése fölött van. Az év második felében már nem volt ritka a napi 2500-3000 olvasó. Ezeken a napokon az orosháziak kb. 10 százaléka érezte úgy, hogy fontos képben lennie a helyi ügyekben – legyenek ezek politikai, közéleti, sport témájúak, vagy éppen a hétvégi bulival kapcsolatosak.

Az OrosCafé első szülinapján ti alkottátok a logót (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

2010-ben több mint 930 ezer látogatás alkalmával 5 milliónál is többször töltöttétek le az OrosCafé oldalait. Legtöbbször a képekre voltatok kíváncsiak, ezeken belül a közéleti galériák kerültek első helyre, de rögtön utána a bulifotók jönnek a népszerűségi listánkon. A legnépszerűbb sorozatnak Forgó Imi Táncsics-szalagavatón készült képei bizonyultak.

A tavalyi év persze inkább a választások, mintsem a szalagavató körül forgott. Ennek megfelelően a legolvasottabb cikkünk október 3-ai keltezésű: 5700 ember 8620 alkalommal tekintette meg a videókkal és részletes eredményekkel tűzdelt önkormányzati választási beszámolót.

Facebookos rajongóink száma már az 1500-hoz közelít, Twitteren 174-en követitek az OrosCafét. Mi pedig mindezt 24-en köszönjük.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.