- hirdetés -

Bemutatjuk, hogyan ünnepelte első karácsonyát Anna és Jázmin.

Karácsony előtt felhívást tettünk közzé, hogy várjuk azon családok csemetéinek fotóit, akik első karácsonyukat ünneplik. Azonban mindösszesen két fotó érkezett. Még a határidő után is vártunk, hátha befut a többiek képe, de nem jött.

Úgy látszik, valamit nem jól csináltunk, ezt majd jól kielemezzük a szerkesztőségben. De azért a két fotót közzétesszük, ezzel is kedvet adva a többieknek a hasonló akciókhoz. És természetesen a beígért torta utalványt az Oros Süti Kft jóvoltából mindkét család megkapja tőlünk 🙂

Annát rabul ejtették a díszek

„Egy éve, 2009 karácsonykor csak vártam, Anna megengedi e nekem, hogy itthon tölthessem örömteli várakozásban a karácsonyt vagy úgy dönt, hogy inkább körülnéz itt kint. Az idén viszont már majdnem 1 évesen kivette részét az előkészületekből. Megragadta az első gömböt és hosszú ideig csak ámult a sok díszen és ki nem adta a kezéből. Azóta is a gömbök bűvöletében él. Mindennap percekig ül a karácsonyfa előtt és figyeli a rajta csüngő piros díszeket” – írta Bodrogi Alice Leila, Makács Anna anyukája.

Anna segített díszíteni a fát

Jázmin maga volt az ajándék

„A legszebb ajándék akkor is én vagyok… – mondja az ajándékon csücsülve Jázmin kislányunk 7 hónaposan az első karácsonyán. Igazi kis angyal, gyönyörűvé tette az egész család ünnepét” – küldte el sorait a fotó mellé Kiss-Nagrand Anett, Kiss Jázmin anyukája.

Jázmin az ajándék tetején

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.