- hirdetés -

Két kiváló orosházi búvárúszó, Károlyi Csilla (Eötvös DSK) és Dimák Dávid ( Muréna Szeged) értékelte az évet és beszélt a jövő évi terveiről.
Károlyi Csilla:
– 2010-ben Európa-bajnokságon vettem részt az oroszországi Kazanyban. Mindhárom versenyszámban amiben indultam, 5. helyezést értem el. Elégedett vagyok az időeredményemmel, kis szerencsével dobogós helyezést is elérhettem volna. Szeptember óta keményen készülök a következő évi világbajnokságra, amit Kolumbiában rendeznek meg. Célom az éremszerzés.
Dimák Dávid:
– A Magyar Búvárúszó Szövetség döntése alapján a közelmúltban vehettem át az „Év legjobb junior búvárúszója” címet. A 2010. évi eredményeimmel elégedett lehetek, mivel a felnőtt országos bajnokságon két arany-, két ezüst-, egy bronzérmet szereztem. A junior országos bajnokságon kilenc aranyérmet és egy ezüstöt nyertem. A mallorcai junior világbajnokságon 3. és 4. helyezést értem el. Az év folyamán két országos csúcsot úsztam. A következő évben is ilyen sikereket szeretnék elérni, januártól folytatom a felkészülést a kolumbiai világbajnokságra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.