- hirdetés -

A gyermektelenség hatalmas gond, mégpedig olyan, amit nagyon nehéz megértenie azoknak, akiket nem érint.
A legtöbb ember számára természetes a gyermekáldás, a fogamzóképes lakosság mintegy 20 százaléka számára azonban nem. Ők minden lehetőséget megragadnak, ami csak adatik és elérhető, hogy szülők lehessenek. Az egyik lehetőség a világszerte elismert Kaáli Intézetet.

prof. Kaáli Nagy Géza
A mesterséges megtermékenyítés specialistája, a hazai lombikbébi kezelések legnagyobb központja az intézet, amelyet Prof. Dr. Kaáli Nagy Géza alapított 1992-ben, édesapja emléke előtt tisztelegve. Az intézet folyamatosan terjeszkedik, már 8 településen is van Magyarországon (hozzánk legközelebb a szegedi), az idén nyílt Kaposváron és Pécsett.
-Orbán Viktor miniszterelnök szerint Magyarországon az egymillió munkahely mellett egymillió gyermek is hiányzik. Ahhoz, hogy ez az egymillió gyermek megszülessen, szükség van arra, hogy gyermekhez tudjuk juttatni a meddősséggel küzdő 20 százalékot. Ebben a Kaáli Intézet az elmúlt 20 évben élen járt, közel 20 ezer gyermek született az intézetből. Évi hatezer kezelést végzünk, és évente több mint 2000 gyermek születik kezeléseink eredményei alapján – tudtuk meg az intézet alapítójától, Prof. Dr. Kaáli Nagy Gézától.
A professzort legutóbbi orosházi látogatásakor nem csupán az intézetről, hanem a közelgő ünnepekről is kérdeztük. Elmondta, édesapaként a karácsonyt családjával tölti – két fia és egy lánya van -, egyrészt Magyarországon, másrészt Ausztriában síelve kapcsolódnak ki.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.