- hirdetés -

Kijavították az úthibát, de csak nagy sokára szűnt meg a probléma.
Az úthiba javítása után fennmaradt állapot okoz gondot a Szőlő városrész egyik kereszteződésében. Az utat rendbe tették ugyan, a hiba is eltűnt, mégsem lett könnyebb a helyzet a Szőlő körút-Jászai-Horváth utcai kereszteződésben. Az autósok hosszú ideig kerülgették az úthibát, mely sok bosszúságot okozott számukra. Néhány héttel ezelőtt azonban kijavították, majd körbevették betonalapú oszlopokkal. Az autósok most ezt kerülgetik hetek óta.
Előfordul olyan helyzet, amikor az autós kikerüli az akadályt, a Szőlő körútról pedig éppen akkor kanyarodik be a egy autós, közben pedig egy kerékpáros is közeledik a kerékpárúton. Nos, ez komoly közlekedési káoszt idézhet elő. Az utca egyébként is igen forgalmas, közelben található az egyik Tüzép, így gyakran jönnek- mennek a teherautók.

Az út kész, de a törmelék és a terelés még kint van (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Ha valaki úgy dönt, hogy az oszlopokat arrébb teszi, akkor sem megy sokra, hiszen a javítás során kiásott és feltört aszfaltdarabok nagy kupacban tornyosulnak a körbekerített és betömött mélyedés mögött. Most ezt kerülgetik az autósok, mely ugyanannyi kellemetlenséget okoz számukra, mint amikor az úthiba nehezítette a közlekedésüket.

Az úthibáról hétfőn készítettünk fotót és forgattunk anyagot a városi televízió számára is, melyet a keddi híradóban mutattunk be. Pénteken délelőtt ismét a helyszínen jártunk és örömmel tapasztaltuk: megoldódott a probléma.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.