- hirdetés -

Tájékoztatót és próbavarrást, próba-összeszerelést tartott a SZEFO Zrt. csütörtökön, 100 új munkahelyet létesít a cég Orosházán.
Szeptember végén írt alá együttműködési szerződést Orosháza és a Szegedi Fonalfeldolgozó Zrt., melynek értelmében januártól fióktelepet létesít a cég városunkban. 100 új munkahelyet teremtenek, varró munkakörbe 50 főt, összeszerelési munkakörbe szintén 50 megváltozott munkaképességű munkatársat alkalmaznak.
Csütörtök délelőtt a munkaügyi központban volt tájékoztató az érdeklődő álláskeresőknek, majd próbavarrást és próba-összeszerelést tartottak. Kiss Sándor, a SZEFO Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy jelenleg a munkatársak kiválasztása történik. Egy hete már tartottak hasonló tájékoztatót, mely eredményes és sikeres volt. A varró munkakörbe jelentkezők közül 25 fő vállalta a próbavarrást, és első körben 11 fő megfelelt. Hozzátette, remélik, a mai nap is ilyen eredményes lesz.

Sokan jelentkeztek az állásokra (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Kiss Sándortól megtudtuk, hogy vállalásuk szerint varró munkakörben 50 főt kívánnak foglalkoztatni, összeszerelési munkakörben szintén 50, megváltozott munkaképességű munkatársat szeretnének felvenni. A minimális, beinduláshoz szükséges létszám 25-25 fő.
A cég vezérigazgatója kiemelte, csütörtöktől megkezdték az önkormányzat által bérleti jogviszony keretében rendelkezésükre bocsátott volt szakrendelő felújítását is. Az orosházi fióktelepen januártól felsőruházatot, elektronikai eszközöket gyártanak majd.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.