- hirdetés -

Mégis a Harruckernben tarthatja meg fórumát az MSZP-s jelölt. De már nem akarja.
Kedden sajtótájékoztatót tartott Füvesi Sándor, mert fórumát nem tarthatta meg a Harruckern iskolában. Most úgy tűnik, mégis megteheti.
A Fidesz egy közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe. Eszerint dr. Dancsó József fideszes országgyűlési képviselő a sajtóból értesült arról, hogy „Füvesi Sándor önkormányzati képviselőjelölt fóruma meghiúsulni látszik az egyeztetés hiányosságai miatt”. Mivel Orosházán bevett szokás, hogy a politikai pártok szigorúan oktatási időn kívül lehetőséget kapnak arra, hogy oktatási intézményekben tartsák meg választási rendezvényeinket, ezért „ma reggel megkereste Zámbó András igazgatót, és segítségét kérte abban, hogy politikai ellenfelei is tájékoztathassák az iskolában a lakosságot elképzeléseikről.”
Zámbó András tekintettel volt az Orosházán kialakult szokásjogra, ezért megadta az engedélyt. Ezért a pénteken 17 órakor kezdődő rendezvényt mégis megtarthatják az intézményben.
Füvesi Sándor tőlünk tudta meg a hírt. Az alábbiakat reagálta:
– Nem nekem járt volna ki több tisztelet, hanem azoknak az orosháziaknak, akik ezt az iskolát építették, hogy egy lakossági fórumot normálisan meg lehessen szervezni, és ne változtatgassa immár naponta az intézmény az álláspontját. Ha hétfőn az oktatási törvényre hivatkozott a gyulai igazgató, gondolom, ez most is áll. A fórumot pedig a Kossuth Mezgé mellett pénteken 17 órakor megtartjuk, várok minden választókerületi polgárt szeretettel.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.