- hirdetés -

Bemutatkoznak a 2-es körzet jelöltjei.
Bozsár Lajos
(MSZP)
– Üzemfenntartási vezetőként az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt.-nél dolgozom, 1994 óta ennek a választókerületnek vagyok a képviselője. A következő ciklusban a legfontosabbnak azt tartom, hogy megállítsuk a város pénzügyi eladósodását.
Böde Sándor
(Orosházi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete)
68 éves, nős.
– Megválasztásom esetén pártoktól függetlenként kívánom képviselni a 2-es körzet minden lakóját a tisztább, virágosabb Orosházáért.

Csizmadia Ibolya

(Fidesz – KDNP)
25 éves közgazdász, a Fidelitas elnöke vagyok. Körzetemben segíteni kívánom a panelprogram továbbvitelét, a lakótelepi környezet szépítését. A fiatalok és idősek képviseletét egyaránt fontosnak tartom.

Fülöp Péter

(Munkáspárt)
62 éves, nős. – Megválasztásom esetén a körzetben lakók többségének – bérből és fizetésből élők, nyugdíjasok – érdekében igyekszem tevékenykedni. Olyan várost akarok, ahol a kis jövedelmű emberek, és minden korosztály számára biztosítva van a boldogulás.
Németh Norbert
(Jobbik)
38 éves, vállalkozó
38 éves, vállalkozó
38 éves, vállalkozó
Rácz József
(független)
– Hogy mit lehet az engedélyezett 200 karakternyi terjedelemben egy város jelenéről, jövőjéről elmondani? Semmit! Ami pedig a lényeget illeti, itt olvasható: www.vega.eoldal.hu.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.