- hirdetés -

A barátságtalan időjárás ellenére sikeres volt idén is az Extrém Sportnap.
Szombaton rendezte meg a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat a IV. Extrém Sportnapot. A Kossuth utca és az Árpád-kert adott otthont a programoknak, illetve az esős időjárás miatt az Álom vidámpark ingyenes játékait a művelődési központba vitték be a szervezők.
Magonyné Urbán Zsuzsanna ifjúsági referens elmondta, hogy délelőtt a Mi-Értünk Egyesület tagjai és az airsoftosok csatlakoztak a rendezvényhez, majd délután 2 körül – miután az eső is elállt – megkezdődhettek a versenyek, a nap legfontosabb programja.

Ugrattak, csúsztak, estek de felkeltek (klikk a képre) Fotók: Püspöki Zsolt
Triál, gördeszka, görkori, bmx, roller, utcai kosárlabda – színes volt idén is a paletta, és számos kísérőprogram is volt.
Este koncertek jöttek, a helyi Relax, illetve az országosan is elismert 30Y gondoskodott a jó buliról.
Megtudtuk, idén nem nyertek pályázatot az Extrém Sportnap megrendezéséhez, ahogy fogalmazott az ifjúsági referens, picit spórolósabban kellett megoldaniuk a programokat, de remélik, így is sikerült megmozgatniuk az érdeklődőket, és népszerűsíteni az extrém sportokat.
A 30Y koncert képei (klikk a képre) Fotók: Püspöki Zsolt
Egy biztos, a fiatalok jól érezték magukat a barátságtalan idő ellenére is, Szegedről, Szentesről, sőt Budapestről is ellátogattak az orosházi programra. Ahogy egy fővárosi rolleres fogalmazott: „Iszonyatosan király az orosházi extrém nap”.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.