- hirdetés -

A szabadfogás után a kötöttfogású bajnoki címet is megszerezte az Orosházi Spartacus Birkózó Klub.
A hétvégén rendezték meg a Serdülő Kötöttfogású Csapatbajnokságot Budapesten, az FTC birkózó csarnokában. A megmérettetésre összesen 23 csapat nevezett, hat csoportot alakítottak ki.
Az Orosházi Spartacus Birkózó Klub két csapattal indult. A 2-es számú csapat a Törökszentmiklóssal, az Érd II-vel és a BVSC-vel került egy csoportba. A Törökszentmiklóstól kikaptunk 20-18-ra, az Érd II-t megvertük 36-0-ra, és végül vereséget szenvedtünk a BVSC-től 36-4 arányban. Ezzel az eredménnyel az orosháziak harmadik helyen zártak a csoportban, ez összesítésben a 13. helyre volt elég.
Az 1-es számú orosházi csapat az ESMTK, a Szombathelyi Haladás és a Dunaferr együttesével volt egy csoportban. Kezdtünk az ESMTK-val, és nyertünk 24-16-ra, a második fordulóban a Haladást vertük 35-4-re, végül a Dunaferrt győztük le 31-8-ra.

A bajnokcsapat (Fotó: Spartacus)
Ezt követően a hat csoportelsőből (Kaposvár, Csepel, Vasas, Kecskemét, BVSC, Orosházi Spartacus) két 3 fős csoportot sorsoltak ki. A Kaposvár ellen nyertek az orosháziak 35-4-re, majd következett a Csepel, itt 29-10-re győztünk. A döntőben a BVSC volt az ellenfél, akiket szintén megvertünk 26-13 arányban. Így a szabadfogás után a kötöttfogású bajnoki cím is az Orosházi Spartacus Birkózó Klubé lett.

 
A bajnokcsapat tagjai: Ladjánszki Ádám, Tóth Andor, Antal Dániel, Szél Balázs, Hódi Patrik, Kelemen Zsolt, Daszkel Szabolcs, Gelegonya Kristóf, Bojtor Zalán, Gajdán János.
A 13. helyezett orosházi csapat tagjai: Kerekes Szabolcs, Rácz György, Sonkolyos László, Szepesi Sándor, Hódi Kevin, Hie Dániel, Németh Éva, Fehér Nándor, Verasztó Ádám.
Felkészítő edzők: Hangya János, Ifj. Jeszenszky László, Páli Sándor, Deme János.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.