- hirdetés -

Belépőt nyerhetsz SP szombati Luciferes fellépésére, csak egy jó választ kérünk cserébe.
(LEJÁRT JÁTÉK!)
SP rajongótábora hatalmas, de álljon itt egy rövid kis betekintő a karrierjébe:
A siker felé vezető úton az első internetes videója, a „Kérlek, hogy” című számhoz forgatott klip indította el. Ezt követően készítette el első nagyobb, 13 számos lemezét és 2007 végén megválasztották az év Hip-Hop felfedezettjének.

2008 júniusában piacra dobta első önálló nagylemezét „Standard” címmel. A korong a korábbiakhoz képest lényegesen populárisabb vonalat képviselt és rendkívül jó kritikákat kapott a hazai újságoktól/webmagazinoktól, sőt egy ország ismerte meg SP-t az „Állj meg!” című dalának köszönhetően.
Második klipje (Kérlek, hogy 2.) nemcsak a közönség körében aratott sikert, de az addig kétkedő kritikusokat és szakembereket is meggyőzte. SP hatalmas rajongótáborra tett szert, klipjeire pedig annyi érdeklődő keresett rá a YouTube-on, amire Magyarországon korábban nem volt példa.
2009-ben a VIVA Comet díjátadó gálán mondhatni történelmet írt, hisz ő volt az első a zenetévé történetében, aki mindkét jelölését díjra váltotta (a legjobb új előadó és a legjobb férfi előadó kategóriában szavazhatott rá a közönség).
Az albumról kimásolt első, „Kép maradsz” című dalhoz forgott klipjét 2009 augusztus legvégétől játszotta a zenetévé. Erre a videóra az első hónapban annyian voltak kíváncsiak, hogy a YouTube havi listáján a 63. legnézettebb klip lett világszerte.
A 2010-es év első szakmai elismerését már februárban bezsebelhette: a Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége által életre hívott Fonogram díjátadóról hazavihette az év hazai felfedezettjének járó szobrot.
Az idei tavasz fontos fordulópontot jelentett SP számára: reklám- és kisfilmek után rendező-operatőrként leforgatta többek közt Gitano Nagy Laci és Brasch Bence videoklipjét, majd Gáspár Lacival is együtt dolgozott. A június pedig feltette a koronát SP eddigi munkásságára: Fluorral közösen készített „Partyarc” című daluk, mely ekkor debütált, 6 hét alatt meghaladta az egymilliós YouTube-nézettséget és épp a mai napon lépte át a számláló a kétmilliót.
httpv://www.youtube.com/watch?v=USppwjVG43I
Az előző évhez hasonlóan, a nyár fellépésekkel, forgatásokkal, és sok-sok stúdiózással telt, hogy a „hagyománynak” megfelelően idén is az ősz utolsó napjaiban jelenhessen meg soron következő nagylemeze.

Íme a kérdés

Az OrosCafé.hu és a Lucifer közös játékán 4x1db belépőt sorsolunk ki SP szeptember 11-i, szombati, 22 óra 30 perckor kezdődő fellépésére.
Kérdésünk a következő:
Mi SP eredeti neve?
A – Brasch Bence
B – Fekete Dávid
C – Éder Krisztián
A helyes válasz betűjelét 2010. szeptember 10-én, péntek este 18 óráig lehet beküldeni a jatek@oroscafe.hu címre. Az email tárgya legyen: SP. Az emailben add meg neved, lakcímed és telefonszámod.
Bejelentkezés az eseményre (Facebook): http://www.facebook.com/event.php?eid=144237675615476&index=1
Lucifer a Facebookon: http://www.facebook.com/LuciferPub
Lucifer a weben: http://luciferpub.hu/

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.