- hirdetés -

Egy győzelem, egy döntetlen, egy vereség az orosházi lányok hétvégi mérlege.
Budapest SE – Asztalitenisz SE Orosháza I. 9-3
Extra Liga mérkőzés, Budapest

Az előző bajnokság második helyezettje ellen jól kezdtek az orosházi lányok, hiszen a Végh-Tápai páros szettenként jelentős hátrányból fordítva 3-0 arányban legyőzte a sokkal esélyesebb Vaida-Isaeva kettőst. Bogdánffy Csaba vezetőedzőtől megtudtuk, az egyéni mérkőzések első köre hatalmas csatát hozott, mely során mindhárom mérkőzést a hazaiak nyerték minimális különbséggel. Ez megnyugtatta a fővárosi játékosokat, és a találkozó második szakaszában tartani tudták előnyüket. Ezzel a várakozásnak megfelelően megszerezték a két bajnoki pontot a jól teljesítő vendégekkel szemben.
Eredmények:
Vaida, Isaeva – Végh, Tápai 0-3
Isaeva – Tóth K. 3-2
Mátrai – Végh 3-2
Vaida – Tápai 3-2
Isaeva – Végh 3-0
Vaida – Tóth K. 3-0
Mátrai – Tápai 1-3
Vaida – Végh 3-1
Isaeva – Tápai 3-1
Angyal – Tóth K. 1-3
Asztalitenisz SE Orosháza II. – Mohácsi TE 15-3
NB I/A mérkőzés, Orosháza

Tóth Vivien és a visszatérő Haraszti Nóra vezérletével kitűnő teljesítményt nyújtottak az orosházi lányok, és a vártnál fölényesebb győzelmet arattak az előző évben még Extra Ligás Mohács ellen.
Győztesek: Tóth Vivien, Haraszti Nóra 4-4, Andrási Kinga 3, Szabó Mariann 2, valamint a Tóth V. – Haraszti és az Andrási – Szabó párosok 1-1.
MAVEX SE – Asztalitenisz SE Orosháza III. 9-9
NB I/B mérkőzés, Budapest

A rutinos Fórizs Dorottya jó játékával segítette az ASE tehetséges utánpótlás korú játékosait a nem várt bravúros pontszerzéshez. Döntőnek bizonyult a párosok sikere, hiszen ezzel meglepték az idősebb, de sokszoros válogatottsággal rendelkező MAVEX versenyzőket, akik a folytatásban nagy nehézségek árán mentették döntetlenre a találkozót.
Győztesek: Fórizs 3, Pásztor 2, Valastyán, Balogh 1-1, valamint a Pásztor – Balogh és a Fórizs – Valastyán párosok 1-1.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.