- hirdetés -

Augusztus 28-án kezdődnek a 2010-2011. évi csapatbajnokság őszi szezonjának küzdelmei. Az ASE Orosháza három csapattal képviselteti magát a Nemzeti Bajnokságban.
Az EXTRA Liga sorsolása nem kedvezett csapatunknak, mivel az előző évi bajnokság három dobogós együttese ellen kezdenek versenyzőink, sorrendben a Budapest SE, a Budaörs és a Postás SE lesz az ellenfél – tudtuk meg Bogdánffy Csabától.
Az ASE Orosháza vezetőedzője elmondta, hogy a BSE elleni első fordulóra a városmajori csarnokban kerül sor 28-án, szombaton 11 órától. Csapatunk a Végh Zsuzsanna, Tápai Éva, Tóth Kata összeállításban készül a mérkőzésre, a cél a tisztes helytállás.
Az előző évhez viszonyítva a csapatok erősorrendje átalakult, ennek tudatában a vezetés a 6-8. helyezést tűzte célul a lányok elé a bajnokságban, számolva azzal, hogy a pontgyűjtésre a bajnokság második szakaszában van reális esély – hangsúlyozta az edző.
NB I A osztályú együttesünk hazai pályán az előző évben még Extra Ligás Mohácsot fogadja pontszerzési esélyekkel ugyancsak szombaton 11-től a Fürdő utcai teremben. Az összeállítás várhatóan Szabó Mariann, Andrási Kinga, Tóth Vivien, Haraszti Nóra lesz.
A lányok a biztos „A” csoportos tagság megtartását kapták feladatul a szakvezetéstől, azzal kiegészítve, hogy szükség esetén a játékosoknak az Extra Ligás csapatot is segíteniük kell.
NB I B osztályú játékos keretünket a közvetlen utánpótlás alkotja – mondta el Bogdánffy Csaba. Balogh Klaudia, Pásztor Nikolett, Valastyán Henriett, Fehér Zsófia mellett a rutinos, de egyetemi tanulmányai miatt leterhelt Fórizs Dorottyára vár a 8. helyezés elérése. A lányok a hétvégén a MAVEX ellen kezdenek a fővárosban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.