- hirdetés -

Több mint 20 sportágat próbálhatunk ki két napon át szeptemberben. Egy országos programról van szó, melyhez idén Orosháza is csatlakozott.
Az orosházi önkormányzat az Eötvös Tagintézménnyel közösen csatlakozott a Nagy Sportágválasztó – a Sport napjai rendezvénysorozathoz. A nagyszabású programot szeptember 10-én és 11-én rendezik meg az Eötvös iskola csarnokában és sportudvarán.
Több mint húsz sportágat próbálhatunk ki szakemberek, edzők közreműködésével. Sőt, azonnali tájékoztatást is kaphatunk arról, hol és milyen feltételekkel lehet gyakorolni az adott sportágat. Emellett találkozhatunk olimpikonokkal, élsportolókkal, akik mesélnek pályafutásukról, és együtt is sportolhatunk velük.

Az orosházi oldalért klikk a logóra

A Nagy Sportágválasztó rendezvény 2007 szeptemberében indult útjára. A sport megszerettetése mellett a helyes sportág kiválasztásában igyekszik segítséget nyújtani gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Sportolásra biztatnak mindenkit a szervezők, hiszen a sportot nem lehet sem túl korán, sem túl későn elkezdeni!

A rendezvényről friss információkat ide kattintva találtok.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.