- hirdetés -

A Békés Megyei Önkormányzat Magyarországon egyedülálló kezdeményezésként hozta létre az IBSEN Bérletet, mely hét megyei kulturális intézmény kínálatát ötvözi, a legszínvonalasabb produkciókat kínálja hat korcsoportra specializálódva.
Az önkormányzat célja, hogy Békés megye lakossága kivétel nélkül hozzáférhessen a kulturális szolgáltatásokhoz, így az IBSEN Bérlettel nemcsak egy színes választékot kínál az érdeklődőknek, hanem A kultúra gazdagít programon keresztül lehetővé teszi a bérlet árának teljes levásárlását is. Az IBSEN Bérletek megszületésével egy időben megkezdi működését egy megyei értékesítési és információs hálózat, melynek célja a megye lakosait otthonukhoz a lehető legközelebb kiszolgálni. Így a megye tíz településén – Békés, Békéscsaba, Gyomaendrőd, Gyula, Kondoros, Mezőhegyes, Orosháza, Sarkad, Szarvas és Szeghalom – vásárolhatja meg a különleges produkciókat kínáló bérleteket.
Ezeken a pontokon ugyanúgy bérlethez, jegyhez juthatnak a kultúra iránt érdeklődők, mint a központi irodában, a Békés Megyei Jókai Színház Szervezőirodájában.
Bővebb információt ide kattintva kaphattok.
A bérletek Orosházán is megvásárolhatók:
Tourinform Iroda – Orosháza
5904 Orosháza – Gyopárosfürdő, Fasor u. 2/a.
Tel./Fax: +36-68-414-422
E-mail: oroshaza@tourinform.hu
Nyitva tartás augusztus 31-ig: kedd-péntek 9-17 óráig, szombat 10-14 óráig
szeptember 1-jétől hétköznap 8-16 óráig.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.