- hirdetés -

Egy ételallergiás kisgyerek anyukája írja le mindennapjait, akinek blogja bekerült a legjobb 50 közé.
Pár órája kürtöltem világgá, hogy kollégánk, Tsabeeka megnyerte a Goldenblog versenyt IT kategóriában, máris egy újabb hasonló témájú infó fogadott a Google Zümm-ben.
„Hello Nagyvilág!
A kicsi és magányos (legalábbis annak hitt) blogocskám felkerült a goldenblog 50-es listájára! Juhúúúú, alig látok a meglepetéstől + a torkomban dobog a pici szívem!”
Mindezt mardzso, alias Tóth Margó tette közzé a neten, akinek „Nem csak krumpli” című blogja is felkerült az Egészség-életmód 50-es listájára.
Margó kisfia ételallergiája kapcsán kezdett el blogolni, és megosztja velünk mindennapi jó vagy rossz tapasztalatait. Erről így ír blogja bevezetőjében:
„A táplálékallergiás betegek diétás étrendje nemcsak anyagi megterhelést, de nagy odafigyelést és pszichés terhet is jelent mind a beteg, mind a környezete számára.” Imádott utódom az érintett, s néha elkél a segítség. Ezért nyíltan próbálom felhalmozni a tapasztalataimat, a hasznos információkat, recepteket. Remélem egy páran csatlakoztok majd hozzászólásokkal, hogy szülők, krónikusok, dietetikusok, orvosok, mindannyian tanuljunk egymástól. Így könnyebb lesz, ha az étlapon szerepel más is, nem csak krumpli 🙂

Először is gratulálunk neki, másodrészt pedig drukkolunk, hogy minél jobb eredményt érjen el a blog. Na meg, hogy „imádott utóda” gyógyuljon meg.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.