- hirdetés -

Augusztus elején kezdik meg a felkészülést az orosházi birkózók, több edzőtábor is vár a fiatalokra.
Jelenleg még a nyári pihenőjüket töltik az Orosházi Spartacus Birkózó Klub tagjai, augusztus elsején kezdődik a felkészülés az őszi versenyszezonra – tudtuk meg Jeszenszky Lászlótól. A klub edzője elmondta, hogy az első héten hazai keretek közt edzenek, majd augusztus 9-től 15-ig egy nemzetközi edzőtábort tartanak a Táncsics gimnáziumban szlovák és román birkózókkal együttműködve. A szokásos nyári, megyei edzőtábornak idén Mezőhegyes ad otthont, majd szeptemberben indulnak a versenyek.
Az Orosházi Spartacus edzőjétől megtudtuk, hogy szeptember első hétvégéjén a diák korosztály versenyez Pécsett, majd szeptember 18-án városunk ad otthont a Kadet szabadfogású magyar bajnokságnak. Az edző úgy fogalmazott, szeretnék megismételni az első félévben elért eredményeket, és remélik, az országos egyesületi rangsor élvonalában maradnak.
Az itthoni munka mellett továbbra is készülnek orosházi birkózók a válogatott edzőtáborokban. Kránitz Adrián és Szél Dávid mellett a diákok Győrben voltak szövetségi edzőtáborban, Szél Balázs pedig meghívást kapott a szövetségtől egy horvátországi felkészülésre is.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.