- hirdetés -

A szerdai szocialista közleményre reagált a helyi Fidesz elnöke.
A válasz közleményt Molnár Béla orosházi Fidesz elnök jegyzi, aki az MSZP orosházi szervezetének sajtónyilatkozatát határozottan visszautasítja.
„Sem Németh Béla polgármester úrnak, sem a FIDESZ orosházi csoportjának, sem az őket támogató polgároknak nincs oka a szégyenkezésre. Akinek szégyenkeznie kell, az éppen az MSZP!” – fogalmaz Molnár, aki szerint szégyen az MSZP elmúlt nyolc éve, melyben gazdasági és erkölcsi mélypontra süllyesztette az országot, katasztrofális helyzetbe hozta a családokat.
„Gyurcsány, a hazug miniszterelnök – tudjuk – nem szégyenkezik, hanem büszke a hazugságaira. Önök végig támogatták, megszavazták, végrehajtották az utasításait, hallgattak az orosháziak előtt az őszödi hazugságokról, a teljes eladósodásról, rejtegették az utolsó pillanatig az igazságot” – olvasható.
A helyi Fidesz elnök a közleményben úgy fogalmaz, hogy a szocialisták ellopták a magyarok jövőbe és becsületes munkába vetett hitét:
„Már most elkezdik nemtelen kampányukat, amely nem különbözik a maguktól már megszokott elemektől. Emberek egymásra uszítása, a problémák megkerülése, csúsztatás, provokáció… Provokáció, melyre bizonyíték a fent hivatkozott sajtónyilatkozatuk is” – írja.
Molnár Béla arra kéri az orosházi MSZP politikusait és tagjait, hogy a törvényt tiszteletben tartva a kampányidőszakra időzítsék kampányukat, bármilyen stílusú is legyen az, hiszen az orosházi embereknek elege lett már az elmúlt három évben folyamatosan folytatott lejárató kampányukból.
„Javasoljuk, hogy az önkormányzati választási kampányig provokáció helyett inkább építő jellegű gondolataikat osszák meg a város közösségével” – zárul a közlemény.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.