- hirdetés -

Az OFKSE vezetősége új szolgáltatást kíván nyújtani partnerei számára. Magánszemélyek és vállalkozások számára létrehozták a pártolói tagsági rendszert.
A pártolói tagsággal élni kívánó magánszemélyek és vállalkozások a díj megtérítésével támogatják az OFKSE mindennapjait, kemény és kitartó munkáját. Továbbá az Orosházi FKSE a pártolói tagság megváltásáért név szerinti megjelenést biztosít az egyesület honlapján a „pártolói falon”, valamint a sportcsarnok területén elhelyezett két nagyképernyős televízión a magánszemélyek, vállalkozások, cégek számára.
Ezen kívül az ily módon együttműködő partnerek 1, illetve 2 bérletet kapnak a 2010/2011-es NB I-es bajnoki szezon valamennyi hazai mérkőzésére (bajnoki, Magyar Kupa, saját rendezvények, kupák), ezáltal nyújtva felejthetetlen sportélményt családtagjaik, barátaik, a vállalkozások pedig a dolgozóik és partnereik részére.
Pártolói tagság:
Ára: bruttó 25 ezer forint
Amit ezért az értékért nyújtanak:
1. Pártolói tag megjelenítése az Orosházi FKSE internetes honlapján a „pártolói falon”.
2. 2010/2011 NB I-es bajnoki szezonra szóló 1 darab bérlet.
Kiemelt pártolói tagság:
Ára: bruttó 50 ezer forint
Amit ezért az értékért nyújtanak:
1. Pártolói tag megjelenítése az Orosházi FKSE internetes honlapján a „pártolói falon”.
2. 2010/2011 NB I-es bajnoki szezonra szóló 2 darab bérlet.
3. Megjelenés az Eötvös-csarnokban két nagyképernyős televízión (magánszemélyek, vállalkozások, cégek részére) az egyesület által szervezett minden sportrendezvényen.
Jelentkezzen pártolói tagnak, és biztosítsa helyét a 2010/2011-es NB I-es bajnoki szezon valamennyi hazai mérkőzésén az Eötvös-csarnok lelátóján. Amennyiben Ön is az Orosházi FKSE pártolói tagja kíván lenni, további kérdéseivel állnak rendelkezésére:
Szikora Attila – technikai vezető 06 20/490-7226
Szabó Viktor – elnökségi tag 06 30/515-1485

Médiatámogató

ocovtv

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.